Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την καθημερινότητά της αλλά και τις δυο κόρες της, στην εκπομπή «Ελένη».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ανέφερε: «Θέλω να παραμένει η καθημερινότητά μου βαρετή και επαναλαμβανόμενη. Ποτέ δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Ποιος νορμάλ άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του; Κανείς! Μου φαίνομαι φρικτή αν ακούσω τη φωνή μου και δω τη φάτσα μου. Με βλέπω και λέω “πάλι χόντρυνες”. Αν μιλούσα για τη βλακεία που υπάρχει γύρω μας, ίσως φαινόμουν σνομπ και κακοήθης», ανέφερε η Αθηναϊς Νέγκα.

«Έχω μία πολύ μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διάφορα 7μιση χρόνια χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα».

«Δεν είμαι τηλεοπτικά σωστή, είμαι ένα λάθος, τηλεοπτικά, πρόσωπο! Δεν είμαι κοινωνικός άνθρωπος και απέχω από το τηλεοπτικό πρότυπο. Μπροστά στην τηλεόραση βγήκα μετά τα 37. Για 10 χρόνια δούλευα πίσω από τις κάμερες. Είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια. Στα 60 θα αισθανθώ ότι μεγάλωσα».

Διαβάστε επίσης: 

Αθηναΐς Νέγκα για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άννα Μαρία Βέλλη: «Να βγει και να πει ότι δεν είναι αυτός που την κακοποίησε»

Ο Άρης Μακρής απαντά στις φήμες για κακοποιητική συμπεριφορά: «Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση…»

Άρης Μακρής: H απάντησή του σε όσους τον φωτογράφισαν για την κακοποιητική σχέση που κατήγγειλε η Άννα-Μαρία Βέλλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ