Ο Άρης Μακρής μίλησε για πρώτη φορά και απάντησε για την αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Βέλλη ότι στο παρελθόν την έχει κακοποιήσει σύντροφός της. Ο τραγουδιστής απάντησε στο αν ήξερε το περιστατικό και αν ενοχλήθηκε ότι συνδέθηκε το όνομά του με το θέμα.

Με το όνομά του να μπαίνει στο στόχαστρο μίλησε για αυτό το θέμα στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». «Από την ίδια το γνώριζα. Άργησα κιόλας να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει καν νόημα να γίνει όλο αυτό», είπε.

«Δεν με ενόχλησε που συνδύασαν το περισταστικό με τη σχέση που είχαμε τότε. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Από όσο ξέρω δεν έχει θίξει και κάποιο όνομα. Είναι λογικό γιατί γνώριζαν τη σχέση μου. Δεν με πείραξε. Αν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε, αλλά στην προκειμένη όχι” πρόσθεσε ο Άρης Μακρής, ενώ σχετικά με το εάν είχαν κάποια επικοινωνία δήλωσε: “Δεν επικοινωνήσαμε. Έχω να μιλήσω μαζί της 2 χρόνια».

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της.

Η youtuber φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo και μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη στο παρελθόν και η εξομολόγησή της συγκλονίζει:

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ