Για την υπόθεση κακοποίησής της Άννας Μαρίας Βέλλη, μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την γνωστή Youtuber, ρωτήθηκε για το αν γνώριζε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας και τα σχόλια στο διαδίκτυο έχουν πάρει «φωτιά» ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή, Άρη Μακρή.

«Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, το αν σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί, νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν κοπάσει, θα σας το πω», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

«Έχω ακούσει περίπου ότι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Το #metoo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε. Θα πρέπει τα θύματα να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία. Δυστυχώς μένουμε στην συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα Μαρία, πηγαίνει σε όλα τα θύματα».

Διαβάστε επίσης: 

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άννα Μαρία Βέλλη: «Να βγει και να πει ότι δεν είναι αυτός που την κακοποίησε»

Ο Άρης Μακρής απαντά στις φήμες για κακοποιητική συμπεριφορά: «Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση…»

Άρης Μακρής: H απάντησή του σε όσους τον φωτογράφισαν για την κακοποιητική σχέση που κατήγγειλε η Άννα-Μαρία Βέλλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ