Ένα αιχμηρό σχόλιο για τα βίαια γεγονότα που που εκτυλίχθηκαν στα φετινά Mad VMA 2022, έκανε η Αρετή Κετιμέ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Αρετή Κετιμέ ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική ενώ περιλαμβάνει ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια. Όταν ήταν έξι χρονών, γνώρισε το μουσικό όργανο που λάτρεψε, το σαντούρι. Η μουσική πορεία της Αρετής στον χώρο του τραγουδιού ξεκίνησε όταν ήταν 12 ετών. Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν αυτός που ανακάλυψε το ταλέντο της.

Η ταλαντούχα μουσικός, έγραψε συγκεκριμένα: «Ευτυχώς που δεν με καλούν στη γιορτή της μουσικής γιατί δεν ξέρω πολεμικές τέχνες. Αλλά μονάχα μουσική» αφήνοντας αιχμές για τους δυο τράπερ που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις πρώτες απονομές και τα acts στη σκηνή. Το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Snik και τον Light έγινε τη στιγμή που τραγουδούσε on stage η Τάμτα. Η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια του Τάσου Ξιαρχό και της παραγωγής. Τα Vip άδειασαν για λίγη ώρα και έπειτα οι καλλιτέχνες επέστρεψαν και πάλι στις θέσεις τους.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβηκε στο stage, έδωσε ένα μήνυμα ενότητας και έπειτα κάλεσε την Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει το βραβείο της. Καθώς η τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της και αγκάλιασε τους συνεργάτες της εμφανίστηκε ο τράπερ Light και δυο θέσεις πιο πέρα ξεκίνησε νέος άγριος καβγάς με τον Snik.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την επεισοδιακή απονομή των MAD VMA 2022 μεταξύ των τράπερ Light και Snik, η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε ενοχλημένη και σοκαρισμένη από τα βραβεία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η μόνη που αποχώρησε και δεν εμφανίστηκε καθόλου στην σκηνή, μια κίνηση που αποθεώθηκε στα social media. Στα βίντεο που κυκλοφορούν η τραγουδίστρια φαίνεται να κατέβαλε πραγματική προσπάθεια για να αποχωρήσει. Xρειάστηκε μάλιστα να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει ενώ οι τράπερ συνέχιζαν τον καβγά.

Τελικά η Ελενα Παπαρίζου έφυγε και δεν επέστρεψε για το act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, ούτε φυσικά για να παραλάβει το βραβείο της on stage από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ