Θεατρική συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής 8/10 στο θέατρο παλλάς για τους πρωταγωνιστές δυο αγαπημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης. Οι «Άγριες Μέλισσες» συνάντησαν τον «Σασμό» στο θέατρο Παλλάς και στήριξαν τη Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη στην πρεμιέρα τους με «Το τρίτο στεφάνι».

Η Μαρία Κίτσου και η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν στους ρόλους της Νίνας και της Εκάβης στο «Τρίτο Στεφάνι» που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Κώστα Ταχτσή και οι δύο πρωταγωνίστριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή του Παλλάς.

Εκεί βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση φίλοι και συνάδελφοι της Μαρίας Κίτσου και της Μαρίας Καβογιάννη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που ενσαρκώνει τη «Βασιλική» στον «Σασμό», συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, δικηγόρο του «Δούκα Σεβαστού» στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακόμη, στο φουαγιέ του θεάτρου είδαμε τον Στρατής Χατζησταματίου που ενσαρκώνει τον «Μανώλη» στον «Σασμό» να φωτογραφίζεται μαζί με τον Στάθη Μαντζώρο που παίζει στην παράσταση και ενσαρκώνει και τον «Παντελή Αγγελάκη» στη σειρά του Alpha, αλλά και την Αλίνα Κωτσοβούλου.

Δυναμικό ήταν και το «παρών» από τις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δανάη Λουκάκη να στηρίζει τη Μαρία Κίτσου και την Ορνέλα Λούτη από τη σειρά του ANT1.

Φωτογραφίες: NDP- Έλλη Πουπουλίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ