Ο Απόστολος Λύτρας αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από την Αθήνα. Ο γνωστός ποινικολόγος ταξίδεψε οικογενειακώς στην Κεφαλονιά για διακοπές. 

Ο Απόστολος Λύτρας που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα και απασχόλησαν τα ΜΜΕ, πήρε την οικογένειά του και ταξίδεψε μέχρι την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο χωρίο Άσος, για να βουτήξουν στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε μέσα σε σκάφος μαζί με την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου και την 7χρονη κόρη τους, Δανάη, η οποία έχει άψογες σχέσεις με τις μεγαλύτερες κόρες του ποινικολόγου από τον πρώτο του γάμο.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες στο περιοδικό ΟΚ! για τις κόρες του, ο Απόστολος Λύτρας είχε μοιραστεί τα άγχη που αντιμετωπίζει, αλλά και τις συμβουλές που τους δίνει.

«Έχω άγχος κυρίως για τις μεγάλες, που είναι πλέον σε ηλικία που βγαίνουν και μόνες τους. Επικοινωνούμε βέβαια πολύ καλά και τις συμβουλεύω διαρκώς προκειμένου να είναι πολύ προσεκτικές. Όλα αυτά τα κλασικά που έλεγαν πάντα οι γονείς τα λέω κι εγώ: ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο κάποιου που δεν ξέρουν ή που έχει πιει, ότι πρέπει να προσέχουν το ποτό τους όταν βγαίνουν έξω. Τις συμβουλεύω να είναι πάντα με φίλες τους και να μην πηγαίνουν οπουδήποτε με έναν άγνωστο. Αυτά τα κλασικά εικονογραφημένα», είχε αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ