Την Τετάρτη, ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Οut. «Με αγχώνει ο χρόνος που δεν αξιοποίησα. Μέσα από τα παιδιά έχεις μια δεύτερη ευκαιρία. Βλέπω τα παιδιά μου και κάνουν τρέλες και λέω “τα κάναμε κι εμείς, βρες έναν τρόπο να το ηρεμήσεις”» ήταν από τις πρώτες του κουβέντες.

Για τις δυσκολίες να αποκτήσουν παιδιά ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η γη της ελιάς» είπε: «Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πάρα πολύ φυσικό. Το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά όχι δεν μπορούμε, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας σε αυτό το θέμα. Βλέπεις την πραγματική δύναμη της γυναίκας. Αυτά που περνάμε εμείς δεν είναι τίποτα. Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, είμαι εκεί, θα έφτανα παντού για τα παιδιά μου. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Η γυναίκα μπορεί. Καλό είναι οι άντρες να καθόμαστε λίγο στην άκρη και να μαθαίνουμε και να έχουμε φοβερή κατανόηση απέναντι σε αυτό που λέγεται γυναίκα με παιδιά».

Τέλος τόνισε: «Σκαμπανεβάσματα υπάρχουν παντού. Πάντα θα υπάρχει μία κρίση. Πάνω στην κρίση φαίνεται αν είσαι για τον άλλον. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ