Μια πέμπτη γυναίκα βγήκε μπροστά και ισχυρίστηκε ότι ο Άνταμ Λεβίν ξεκίνησε μια ερωτική συζήτηση μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Άσλη Ράσελ η οποία διατηρεί λογαριασμό fitness στο Instagram με λίγο περισσότερους από 4.100 followers, ισχυρίστηκε ότι, νωρίτερα φέτος, ο τραγουδιστής των Maroon 5 παρακολουθούσε τις ιστορίες της, έκανε like στις αναρτήσεις της και της έστελνε ακόμη και απευθείας μηνύματα.

Μιλώντας στην DailyMail σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι της έστελνε μηνύματα σχεδόν κάθε μέρα το βράδυ γύρω στις 10 μ.μ. «Έλεγχα κάθε φορά που ανέβαζα ένα story και πάντα το έβλεπε εκείνος», υποστήριξε η νεαρή που ήταν μόλις 20 ετών τότε.

«Του άρεσαν κυρίως τα booty stories και πάντα απαντούσε με κάτι που είχε να κάνει με τα πόδια». Σε μια σειρά από screenshots που κατέγραψαν τις υποτιθέμενες συνομιλίες μεταξύ του 43χρονου Λεβίν και της Ράσελ, της έγραψε αρχικά: «Leg day. Η πιο σημαντική και η πιο εύκολη για να την παραλείψεις». Αργότερα στη συνομιλία τους, φέρεται να τη ρώτησε: «Είσαι στο κολέγιο, σωστά;», πριν προσθέσει: «Ωραία δουλειά στα πόδια».

Η Ράσελ είπε στο πρακτορείο ότι θεωρούσε «περίεργο» το γεγονός ότι ο Λεβίν φέρεται να της μιλούσε, αλλά ήθελε να συνεχίσει τη συζήτησή τους για να δει πόσο μακριά θα μπορούσε να τον πάει.

Υποστήριξε: «Είπε ότι με βρήκε από τη σελίδα Discover Page του στο Instagram επειδή είναι “μεγάλος λάτρης της γυμναστικής” και έχω λογαριασμό γυμναστικής. Ήξερα ότι ήταν περίεργο και έτσι ήθελα να το συνεχίσω για να δω αν θα χειροτερέψει».

«Όταν του είπα ότι θα τον έπιαναν να κάνει DM με κορίτσια σαν εμένα, σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα», ισχυρίστηκε. Παρά το γεγονός ότι δεν της μιλούσε πια, ο τραγουδιστής φέρεται να εξακολουθούσε να παρακολουθεί τις ιστορίες της.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πραγματικό νόημα της ασέβειας απέναντι σε μια γυναίκα. Με στεναχωρεί πολύ που είναι παντρεμένος και κάνει αυτό το ανώριμο πράγμα», δήλωσε στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι το βρήκε περίεργο που της μιλούσε «λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του και [ότι] είναι παντρεμένος». Η Ράσελ έρχεται να προστεθεί σε άλλες τέσσερις γυναίκες που έχουν καταθέσει ισχυρισμούς εναντίον του μέλλουσα πατέρα τριών παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ