Την Τρίτη 6 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη μαζί με τη Γωγώ Γαρυφάλλου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «T Live» και μίλησαν για την απώλεια του γνωστού τραγουδιστή.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει» ανέφερε η Αννούλα Φλωρινιώτη φανερά συγκινημένη.

«Ξέρω ότι με βλέπει»

Στη συνέχεια η Αννούλα Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που βίωσε μετά τον θάνατό του. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω “ποιος είναι;”. Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και του είπα να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος.

Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αννούλα Φλωρινιώτη: «Προσπαθώ να μην είμαι μόνη μου στο σπίτι γιατί δεν αντέχω. Όπου και να κοιτάξω βλέπω τον πατέρα μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ