Την Τρίτη (6/6) ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 76 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τους αγαπημένους του.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/6) στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά, ενώ η ταφή του έλαβε χώρα στο νεκροταφείο Σχιστού, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη συγκινημένη έδωσε την πρώτη συνέντευξή της μετά την κηδεία του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, στην εκπομπή Breakfast @Star.

«Δεν έχω κάτσει να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Έκανα όλες τις ετοιμασίες για την κηδεία του πατέρα μου μόνη μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γενικά προσπαθώ να μην έχω κενό. Προσπαθώ να μην είμαι και μόνη στο σπίτι γιατί δεν το αντέχω, όπου και να κοιτάξω βλέπω τον μπαμπά μου.

Με το που ανοίγω τα μάτια μου η πρώτη εικόνα που βλέπω είναι του μπαμπά μου. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, πριν μπει στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε πάλι ως συνήθως, αλλά τσακωνόμαστε του στυλ για πλάκα. Ο μόνιμος τσακωμός με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρή ήταν γιατί ήμουν πάντα απεριποίητη, και γι’ αυτό στην κηδεία φρόντισα όσο μπορούσα να είμαι περιποιημένη. Το παράπονό του ήταν που έβγαινα έξω με τη πιτζάμα και το κλάμερ για ψώνια, και μου έλεγε “δες τη γωγούλα τι κουκλίτσα που είναι”», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ