Η Άννα Βίσση αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο και μάλιστα, θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια του ιδρύματος Sophia Foundation και το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και προσφέρω».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/10 το δημοτικό σχολείο Χοιροκοιτίας για να βοηθήσει τις μαγείρισσες προκειμένου να φτιάξουν το μεσημεριανό για τους μαθητές του σχολείου. Η Άννα Βίσση μαγείρεψε κουπέπια τα οποία είναι κυπριακά ντολμαδάκια.

Η ίδια έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις στιγμές από εκείνη τη δημιουργική μέρα γράφοντας:

«Πόσο όμορφη ήταν η μέρα μου σήμερα! Έκανα παρέα με τα παιδιά του δημοτικού και νηπιαγωγείου Χοιροκοιτίας, μαγείρεψα μαζί με τις εθελόντριες μητέρες, σέρβιρα στα παιδιά τα κουπέπια που φτιάξαμε, μου τραγούδησαν και χορέψαμε. Όλα αυτά στηρίζοντας σαν Άννα, πρέσβειρα του Sophia Foundation το πρόγραμμα «μαγειρεύω και προσφέρω» που τρέχει εδώ και 10 χρόνια, ευελπιστώντας ότι από 28 σχολεία που είναι ήδη να προστεθούν ακόμα 5! Ευχαριστώ τα παιδιά και το προσωπικό για τη χαρά και τη ζεστή φιλοξενία που μου έδωσαν! Τα δικά μου κουπέπια τα αφιέρωσα στη μάνα μου που μου έμαθε να τα μαγειρεύω».

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Η φωτογραφία με την Ελένη Ράντου στην Κύπρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ