Έπειτα από 58 χρόνια κοινής ζωής με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, η Άννα Μαρία ζει πλέον μόνη της έπειτα από τον θάνατό του.

Το ρεπορτάζ του T Live αναφέρει ότι η Άννα Μαρία ζει στο διαμέρισμα στη βασιλίσσης Σοφίας και έχει επιλέξει να μην βγει καθόλου από το σπίτι. Η ίδια μένει μόνη της ενώ καθημερινά δέχεται επίσκεψη μόνο από τον γιο της Νικόλαο, που μένει στην Ελλάδα, αλλά και τον γιο της Φίλιππο που επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες από το Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άννα Μαρία δεν δέχεται να προχωρήσει σε καμία κοσμική συναναστροφή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το σπίτι που διαμένει δεν της ανήκει αλλά έχει παραχωρηθεί στην τέως βασιλική οικογένεια από μια γνωστή εφοπλιστική οικογένεια της Ελλάδας.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της επιστροφής της στη Δανία, όπου διαμένουν οι δυο αδερφές της με τις οποίες διατηρεί στενές σχέσεις.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Για την ιστορία η πρώτη συνάντηση της Άννας Μαρίας με τον Κωνσταντίνο έγινε το 1959. Εκείνη ήταν περίπου 13 ετών και εκείνος σχεδόν 19. Η Άννα Μαρία έχει εξομολογηθεί για την πρώτη τους γνωριμία: «Δεν ήμουν ούτε 13 ετών. Η οικογένεια του συζύγου μου έκανε ταξίδι στην Ευρώπη με το αυτοκίνητο και κατέληξαν στη Δανία, όπου μας επισκέφτηκαν. Θυμάμαι ότι ήμασταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι μια οικογένεια από την Ελλάδα θα μας επισκεπτόταν. Μας φαινόταν ότι απείχαν μίλια μακριά. Στο μυαλό μας έμοιαζε σαν κάτι εξωτικό»..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ