Μια σπάνια εμφάνιση με την αδελφή της Σταυρούλα έκανε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision βρέθηκε με την αδελφή της στo νυχτερινό κέντρο YTON. Μαζί διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη.

Για την εμφάνισή τους οι δύο κοπέλες επέλεξαν φορέματα σε εφαρμοστή γραμμή στους τόνους του πράσινου.

Η Aνδρομάχη Δημητροπούλου πόνταρε σε ένα φόρεμα με cut – outs σε ανοιχτό πράσινο χρώμα που συνδύασε με πλατφόρμες σε γήινους τόνους. Η Σταυρούλα πάλι πόνταρε σε ένα χακί κομμάτι δείχνοντας αδυναμία στο militaire ύφος. Τα αξεσουάρ της ήταν σε μαύρους τόνους.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Ανδρομάχη μίλησε για όσα την πείραξαν από την εμπειρία της στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. «Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα…» είπε στην κάμερα του Happy Day μερικές εβδομάδες μετά από τον διαγωνισμό.

«Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω», είπε η Ανδρομάχη η οποία είναι γεννημένη στη Γερμανία και μετακόμισε με την οικογένειά της στα Λεχαινά Ηλείας όταν ήταν 10 χρονών.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ