Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ανδρομάχη μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι Ela την περασμένη Πέμπτη στον Β΄Ημιτελικό και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη. Ζήσαμε πολύ έντονα με όλους τους συνεργάτες μου. Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι», σχολίασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Τι ανέφερε για τους λόγους που αποκλείστηκε το τραγούδι;

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη γιατί αυτό το πράγμα, αν δεν ανέβεις εκεί να το κάνεις δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι. Το άγχος σε φυσιολογικά πλαίσια. Ένιωθα πολύ όμορφα. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα», είπε η Ανδρομάχη για τη Eurovision.

Τα αρνητικά σχόλια

Στη συνέχεια η Ανδρομάχη πρόσθεσε ότι: «Μόνο αγάπη και όμορφα μηνύματα έχω λάβει. Κάποια σχόλια αφυπνιστικά ίσως να έχουν υπάρξει». Παράλληλα, εξήγησε:«Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνει γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψη. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μας».

Η απάντηση στην κριτική που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Το αν είχα τις δύσκολες μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό», απάντησε η τραγουδίστρια, η οποία κατέληξε ότι σκοπός της ήταν να ζήσει κάτι πολύ όμορφο και από εκεί και πέρα δεν πειράζει και κανείς δεν ξέρει τι του φέρνει το αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ