Αγνώριστος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 30/6 ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του. Ο ίδιος ετοιμάζει την κινηματογραφική του επιστροφή μιας και συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος που γυρίζεται στην Ελλάδα. Και φυσικά ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε ια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή με καλοκαιρινό outfit με βερμούδα και Tshirt και μουστάκι. Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε γιατί έκανε αυτήν την αλλαγή στο look του εκείνος απάντησε: «Το μουστάκι είναι γιατί θα κάνω τον Super Mario», είπε αρχικά με χιούμορ ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ωστόσο, στη συνέχεια της κουβέντας αποκάλυψε πως η νέα του εμφάνιση έχει γίνει με αφορμή τον νέο του ρόλο στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3».

«Η αποκάλυψη είναι αυτή. Το μουστάκι είναι για τον ρόλο μου στην ταινία. Το κυριότερο είναι σε μια τέτοια παραγωγή η γλώσσα. Όταν ένας ρόλος δεν είναι στη μητρική σου γλώσσα πρέπει να σκάψεις βαθιά για να βρεις το συναίσθημα που θα πεις τα λόγια σου. Στην ταινία υποδύομαι τον Πέτρο», δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι με τη Νία Βαρντάλος κρατά μια πολύ φιλική σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ