Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής TLive βρέθηκε ενόψει Ευρωεκλογών, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχω γκέι φίλους που είναι αξιοπρεπείς και δεν προκαλούν, δεν πάνε στο Pride. Ο καθένας κάνεις τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι σημαίνει πυρηνική και παραδοσιακή οικογένεια. Η οικογένεια αποτελείται από τον πατέρα και την μητέρα και όχι από τον γονέα 1 και τον γονέα 2. Πραγματικά, όλοι αυτοί που υποστηρίζουν αυτή την ατζέντα, θα ήθελα να μου πουν μέσα από την καρδιά τους, θα άλλαζαν την μητέρα τους με έναν άντρα;», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου και συνέχισε:

«Εγώ θα σας πω ότι το σύμφωνο συμβίωσης καλύπτει όλα τα νομικά δικαιώματα αυτών των ανθρώπων και για αυτό υπάρχει και καλώς υπάρχει. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες κόκκινες γραμμές και τα όρια σταματάνε εκεί που ξεκινάνε τα όρια των παιδιών.

Άρα λοιπόν, ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει και με το πρότυπο και της μητέρας και του πατέρα γιατί ξέρετε είναι δύο τελείως διαφορετικοί ρόλοι. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ως χώρα και ως πολιτεία, είναι να κάνουμε ταχύτερες τις διαδικασίες υιοθεσίας των παιδιών που βρίσκονται στα ιδρύματα», κατέληξε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Οικονόμου για Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με μπλόκαρε. Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ