Μια ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στάθηκε η αφορμή ώστε να τοποθετηθεί δημόσια ο ηθοποιό Μιχάλης Οικονόμου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες ώρες για την Ελλάδα, πολύ δύσκολες μέρες. Δυστυχώς αυτή η ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ θα εφαρμοστεί γιατί ακριβώς την υπηρετεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας. Λυπάμαι πολύ, εμείς θα είμαστε εδώ ως Φωνή Λογικής, απέναντι σε όλη αυτή την παράνοια, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της πυρηνικής οικογένειας. Γιατί η πυρηνική οικογένεια δέχεται πόλεμο και εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε έως ότου να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα».

Η απάντηση του Μιχάλη Οικονόμου

Με τη σειρά του ο Μιχάλης Οικονόμου έκανε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε: «Με μπλόκαρε η κ. Λατινοπούλου. Στο τελευταίο της real (βίντεο στο instagram) σπέρνει διχόνοια και φόβο, με αφορμή την πρόθεση ψήφισης γάμου και τεκνοθεσίας στις ομόφυλες οικογένειες και φυσικά οποιαδήποτε διαφορετική φωνή, την μπλοκάρει.

Λοιπόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ενάντια στην πυρηνική οικογένεια. Σε τέτοιες οικογένειες μεγαλώσαμε, τέτοιες οικογένειες έχουν τα αδέρφια και οι φίλοι/ες μας, τις τιμάμε και σεβόμαστε.

Εμείς απλά ζητάμε την ισότητα για όλες τις οικογένειες της Ελλάδας, κάτι που ίσα – ίσα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το θεσμό της οικογένειας.

Και φυσικά το δικαίωμα της τεκνοθεσίας για εμάς, όπως και για όλους/ες, πάντα μετά από τους ανάλογους αυστηρούς ελέγχους. Αυτό που πραγματικά πειράζει ανθρώπους τέτοιας ιδεολογίας, τι είναι; Η συμπερίληψη; Το ότι επικεντρώνονται στις διαφορές και όχι στα κοινά; Ο φόβος του διαφορετικού; Ή ότι θα φυτρώσουν από το μηδέν ομόφυλες οικογένειες;

Σας πληροφορώ ότι κανείς δεν περιμένει το νόμο για να δημιουργήσει μια ομόφυλη οικογένεια, υπάρχουν ήδη, πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά και διψούν για ισότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ