Η Άννα Μαρία είναι μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη για την οικογένειά της. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν είναι μόνο μια αριστοκρατική φυσιογνωμία αλλά και ένας άνθρωπος που αγαπά και προστατεύει την οικογένειά της. Η Άννα Μαρία και ο τελευταίος μονάρχης της Ελλάδας είχε αποκτήσει τέσσερα εγγόνια από την κόρη του Αλεξία και άλλα πέντε από τον γιο του Παύλο. Ωστόσο, από τις πιο μεγάλες της αδυναμίες είναι και ο πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος – Αλέξιος ο οποίος άλλωστε έχει το όνομα του εκλιπόντα συζύγου της.

H Άννα Μαρία με την κόρη της Αλεξία.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι ο μεγάλος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1998 στη Νέα Υόρκη. Η βάπτιση του πραγματοποιήθηκε στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο , στις 15 Απριλίου του 1999/Τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Μεγάλης Βρετανίας και Θυατείρων Γρηγόριο.

Μάλιστα ένας από τους νονούς ήταν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Είναι το δεύτερο κατά σειρά παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Ψηλός, ξανθός και γοητευτικός έχει κληρονομήσει το στυλ και την κορμοστασιά του πατέρα του. Στο πρόσωπο θυμίζει πολύ τη μητέρα του, Μαρί Σαντάλ.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος έχει φοιτήσει στο κολέγιο Ουέλινγκτον στο Μπερκσάιρ, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει διάσημα ονόματα όπως ο Τζορτζ Όργουελ και ο οδηγός αγώνων Τζέιμς Χαντ. Μάλιστα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον. Aποφοίτησε τον Μάιο του 2022.

Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική και τη φωτογραφία. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «Τίνο» ενώ είναι ιδιαίτερα δεμένος με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Αν και παλαιότερα είχε ξανθά μαλλιά σε μακρύ μήκος πλέον έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό στυλ με κοντοκουρεμένο hair look.

Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα εξαιτίας της κηδείας του παππού του, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος φορούσε συνέχεια γυαλιά οράσεως.

Ήταν από τα μέλη της οικογένειας που αναχώρησε πρώτοι από την Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος έφυγε από την Ελλάδα την επόμενη κιόλας μέρα της κηδείας του παππού του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ