Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι από τα ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Δύσκολα υπάρχει κάποιο look που να μη της ταιριάζει. Παρόλα αυτά, όταν επέλεξε τον όγκο στα μαλλιά, το Va Va Voom vibe ήταν μονόδρομος.

Διαβάστε Επίσης: Οι τάσεις στα νυφικά χτενίσματα από τον Βασίλη Μπουλούμπαση

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης ξέρει πως να προσδώσει όγκο στα μαλλιά σας

Στη χτεσινή φωτογράφιση η Βάλια Χατζηθεοδώρου προτίμησε μία πιο feminine προσέγγιση για το hairstyle της. Ένα χτένισμα που θυμίζει τα super models του 90. Δημιουργός αυτού είναι ο ταλαντούχος hair stylist, Βασίλης Μπουλούμπασης. Το μυστικό για αυτόν τον ανεπητίδευτο όγκο στα μαλλιά, όπως βλέπουμε και στο story, είναι το πως θα διαχειριστείτε τα waves μετά.

όγκο μαλλιά

Χτενίστε τα, κρεπάρετε σε σημεία και φροντίστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται. Σαν να μην προσπαθήσατε καθόλου για αυτό. Ένα bed head look που κολακεύει την πλειοψηφία των γυναικών.

Editor’s note

Για να δώσετε φυσική κίνηση και volume στα μαλλιά, αλλάξτε χωρίστε. Η χωρίστρα στη μέση θα κάνει πάντα τα μαλλιά να φαίνονται πιο επίπεδα – και αναποδογυρίζοντας τα είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε το σώμα της τρίχας. Ξεκινήστε από την κορυφή της κεφαλής Ίσως να θυμάστε το backcombing, που είναι μια παλιά τεχνική πολύ χρήσιμη όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε πυκνές ρίζες, Πάρτε μια βούρτσα με μικτές τρίχες και πιάστε τα μαλλιά προς τα πάνω, πιέζοντας τη βούρτσα προς τα κάτω ακριβώς πίσω από τις ρίζες στην κορυφή της κεφαλής σας–αυτό θα δημιουργήσει ένα Μπριζίτ Μπαρντό εφέ και θα αναδείξει ακόμη και το βλέμμα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ