Το clean make-up look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Στόχος είναι, να έχουμε φυσική βάση που να γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει πως.

Το face tool για φυσική βάση

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται στιγμές από το καμαρίνι της και εμείς φυσικά εστιάζουμε στις λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε ότι για την εφαρμογή του foundation χρησιμοποιεί beauty blender και αυτό είναι το μυστικό για φυσική βάση.

φυσική βάση

Το μικρό, ελαστικό σφουγγαράκι που έρχεται σε διάφορα girly χρώματα κι έχει εισβάλλει για τα καλά στα νεσεσέρ μας έχει όνομα και λέγεται beauty blender. Έχει την ιδιότητα να χαρίζει ένα πιο φυσικό φινίρισμα, σαν να μη φοράτε κανένα καλυπτικό προϊόν. Κι αυτό γιατί το πορώδες υλικό απ’ το οποίο είναι φτιαγμένα βοηθά τόσο στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος από την εξίσου πορώδη επιδερμίδα μας όσο και στην ομοιόμορφη και φίνα επάλειψή του σε αυτή. Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το beauty blender, καλό είναι να το βρέχετε πριν τη χρήση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θελετε να έχει το foundation στο δέρμα σας (δηλαδή πλήρως καλυπτικό ή πιο ελαφρύ και λεπτόρρευστο), αλλά και ανάλογα με την ίδια την υφή του προϊόντος, μπορείτε να το βρέχετε είτε ολοκληρωτικά είτε ελάχιστα. Το beauty blender είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο για να απλώσετε και το υγρό highlighter. Κι ενώ μπορείς να το κάνεις και με τα δάκτυλά σας, το σφουγγαράκι θα βοηθήσει το highligter να αναμειχθεί πιο σωστά με τα υπόλοιπα προϊόντα που έχετε ήδη εναποθέσει στο δέρμα σας και θα αφήσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ