Η Χέιλι Μπίμπερ γνωρίζει πολύ καλά την επιρροή της στις υπόλοιπες γυναίκες. Τα look της γίνονται άμεσα viral. Ως it girl, μάλιστα, δείχνει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο beauty. Έτσι δε σταματά να μας τροφοδοτεί με νέες ιδέες, όπως το νέο μανικιούρ τη Χέιλι Μπίμπερ.

Διαβάστε Επίσης: Το αντηλιακό της Χέιλι Μπίμπερ που μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία

Γιατί όλοι μιλούν για το μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ στο TikTok;

Επειδή συνδυάζει διαφορετικά trend, είναι bold αλλά και κομψό ταυτόχρονα! Μάλιστα, όλοι μιλούν για αυτό το ημιδιαφανές αποτέλεσμα σε αυτή τη σούπερ φλούο απόχρωση.

μανικιούρ χέιλι μπίμπερ

Το μυστικό βρίσκεται στο top coat. Πρόκειται για αυτό το top coat που χαρίζει mermaid εφέ σε κάθε βερνίκι. Εναλλακτικά, o nail artist σας μπορεί να χρησιμοποιήσει πούδρες που προσφέρουν αυτό το τελείωμα. Αποφύγετε τη χρήση των παραπάνω αν δεν είστε επαγγελματίας.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των mermaid nail

Τα σχέδια τους βασίζονται στα ονειρικά χρώματα του βυθού και στις λάμψεις που κάνει η ουρά της γοργόνας. Όμορφες διχρωμίες, shimmer, glitter και εντυπωσιακά διακοσμητικά νυχιών χρησιμοποιούνται περίτεχνα για να πετύχετε τα πιο μοδάτα mermaid μανικιούρ. Οι nail artists το θεωρούν ένα από τα πιο πρωτότυπα σχέδια για νύχια και σίγουρα έχουν να σας προτείνουν πολλά mermaid nail art σε διάφορα χρώματα. Το mermaid effect στα νύχια προορίζεται για όλες εσάς που θέλετε κάτι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο! Αν, λοιπόν, έχετε στο πρόγραμμα την ανανέωση του μανικιούρ σας, θα δοκιμάζατε το μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ