Η Χέιλι Μπίμπερ είναι skin goals και προσωπικό μας girl crush. Η επιδερμίδα της πάντα ακτινοβολεί και πριν μερικές ημέρες λάνσαρε τη δική της σειρά skin care, τη Rhode. Παρόλα αυτά, η σειρά υπολείπεται αντηλιακού και όπως είδαμε σε πρόσφατο story της προτιμά ένα αντηλιακό που μπορείτε να βρείτε σε ελληνικά φαρμακεία.

Διαβάστε Επίσης: Η σκιά της Χείλι Μπίμπερ είναι ιδανική για νυφικό μακιγιάζ

Το αντηλιακό που μπορείς να αγοράσεις στα πλησιέστερα ελληνικά φαρμακεία

Τα screenshot από τη skin care ρουτίνα της Χέιλι Μπίμπερ είναι δεδομένα. Έτσι στο τελευταίο της εντοπίσαμε το αγαπημένο της αντηλιακό.

αντηλιακό Χέιλι Μπιμπερ

Πρόκειται για το Nuxe Sun Melting Spray SPF50 Αντηλιακό Γαλάκτωμα για Πρόσωπο/Σώμα. Πρόκειται για ένα λεπτόρρευστο, αδιάβροχο και ανθεκτικό στην εφίδρωση αντηλιακό. Εφαρμόζεται, εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας ένα διάφανο αποτέλεσμα. Η σύνθεσή του με ισχυρά αντιοξειδωτικά, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και περιορίζει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τον μηχανισμό ανάπλασης κυττάρων της επιδερμίδας.«Αγκαλιάζει» την επιδερμίδα με ένα μη κολλώδες φιλμ προστασίας και το προφυλάσσει από το ηλιακό έγκαυμα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό μαυρίσματος της επιδερμίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ