Η Χέιλι Μπίμπερ είναι το μεγαλύτερο girl crush μας. Το ανεπιτήδευτο style της είναι ότι πιο σύγχρονο αυτή την περίοδο. Θα πάρουμε κάτι από κάθε της εμφάνιση, όπως αυτή τη φορά που επέλεξε την πιο σωστή σκιά για νυφικό μακιγιάζ.

Η ιδανική σκιά για το νυφικό μακιγιάζ σας

Η Χέιλι Μπίμπερ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, The Tonight Show και έμεινε πιστή στο “less is more” style της.

Άλλωστε παρακινεί όλες τις γυναίκες να ασπαστούν μία πιο φυσική προσέγγιση σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ τους. Στόχος είναι, μία υγιής επιδερμίδα απαλλαγμένη από περιττές στρώσεις foundation. Αυτό πρεσβεύει και η νέα σειρά περιποίησης και σώματος που ίδρυσε, με το όνομα Rhode. Έτσι, δε γινόταν το eyelook της να είναι μακριά από αυτές τις αξίες. Η Χέιλι Μπίμπερ επέλεξε την ιδανική σκιά για το απαραίτητο contouring στα μάτια σας που, όμως, παραμένει σχεδόν αόρατη στα βλέφαρα. Η taupe σκιά είναι ιδανική για το νυφικό μακιγιάζ. Κάνει τέλειο blend στη σταρένια επιδερμίδα από τον ήλιο κάθε νύφης. Επίσης, αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας όποιο και να είναι αυτό.

Editor’s Note:

Για να έχει την επιθυμητή διάρκεια η σκιά σας, ψεκάστε το πινελάκι σας με ιαματικό νερό πριν την εφαρμογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ