Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει τις διακοπές της με την όμορφη οικογένεια της. Το καλοκαίρι της πηγαίνει πολύ και μάς δίνει beauty έμπνευση. Μάλιστα, ένα καλοκαιρινό της χτένισμα είναι ιδανικό για να το αντιγράψετε, ειδικά αν έχετε αφέλειες.

Διαβάστε Επίσης: Η απόχρωση στο πεντικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα πάει με όλα

Το καλοκαιρινό χτένισμα που θα σας βοηθήσει με τις αφέλειες σας

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι hair goals. Τα μαλλιά της είναι πλούσια και μακριά. Με δυσκολία, μπορούμε να βρούμε κάποιο καλοκαιρινό χτένισμα που να μην της πηγαίνει. Αυτή τη φορά δε προτίμησε το ιδανικό για τις ατίθασες αφέλειες. Όσες έχουν αφέλειες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η θάλασσα και το αλάτι δεν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για τα μαλλιά σας. Τα frame braids, λοιπόν, είναι η καλύτερη επιλογή για να είστε καλοχτενισμένη ακόμα και στο νησί.

καλοκαιρινό χτένισμα

Το είδαμε στο fashion show του οίκου Altuzarra και στη συνέχεια η πρόταση κατέκλυσε το Instagram και το TikTok. Τα πολύ μακριά μαλλιά που σετάρονται με αυτές τις μικροσκοπικές πλεξίδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο δίνουν έναν mermaid αέρα που μας αρέσει πολύ. Και μια σημαντική λεπτομέρεια: οι μικροσκοπικές πλεξίδες ξεκινούν πιο μέσα με αποτέλεσμα να μην αποτελούν τόσο κορνίζα του προσώπου, όπως έχουμε συνηθίσει. Με αυτό τον τρόπο σταθεροποιούνται και τα ατίθασα τριχάκια των κοντών αφελειών ή φράντζας.

Editor’s Note:

Τα δύο κοτσιδάκια μπορούν να συνοδευτούν από μικρότερα στο πλαινό και πίσω μέρος του κεφαλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ