Η ιδανική απόχρωση στο πεντικιούρ σας δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς, πρέπει να πληροί βασικά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι να ταιριάζει με όλα τα outfit και σανδάλια, καθώς δε μπορείτε να την αλλάζετε συνέχεια! Μία τέτοια επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η απόχρωση που θα αναδείξει το πεντικιούρ σας

Για ό,τι αφορά το πεντικιούρ σας θα προτείναμε να είστε λίγο πιο συντηρητικές από το αναμενόμενο. Αυτό επειδή η περιοχή του πέλματος, συνήθως, μαυρίζει αρκετά, οπότε οι έντονες αντιθέσεις δεν είναι ιδανικές. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την ιδανική απόχρωση για το πεντικιούρ, που δεν είναι άλλη από την κοραλλοκόκκινη.

απόχρωση πεντικιούρ

Αρκετά ζωηρή για να ταιριάξει στο καλοκαιρινό vibe και ουδέτερη για να διατηρήσει τα επίπεδα της κομψότητας υψηλά. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα σανδαλιών, ενώ μπορεί να κάνει combo με πολλά nail art στα χέρια.

Πώς να βάψετε σωστά τα νύχια σας στο σπίτι;

Αφήστε τη βάση να στεγνώσει για περίπου δέκα λεπτά. Στη συνέχεια συνεχίστε με το χρώμα που επιλέξατε. Ένας καλός τρόπος για να εφαρμόσετε το χρώμα είναι να βάψετε τρεις λωρίδες βερνίκι, μία στο κέντρο και στη συνέχεια μία από κάθε πλευρά. Μετά από περίπου δέκα λεπτά, περάστε τη δεύτερη στρώση, και συνεχίστε με την τελευταία στρώση μετά από άλλα δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να στεγνώσουν για τουλάχιστον μία ώρα. Φορέστε ένα ζευγάρι σαγιονάρες έτσι ώστε να μην καταστραφεί το βερνίκι.

Editor’s Note: To αδιαφανές ή σκούρο χρώμα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να στεγνώσει απ’ όσο μια διάφανη απόχρωση, ειδικά αν έχετε εφαρμόσει πολλές στρώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ