Τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών και η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά! Φροντίζει το σχήμα με τη πιο σύγχρονη μέθοδο γεμίσματος αυτών.

Διαβάστε Επίσης: Η θεραπεία προσώπου που επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου για λάμψη

Διορθώστε τα φρύδια σας, όπως η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, πριν λίγες ημέρες, μάς έδειξε ποια μέθοδο επιλέγει για τη περιποίηση των φρυδιών της.  Ποια είναι αυτή, για φρύδια αλά Κατερίνα Καινούργιου; Microblading!

Κατερίνα Καινούργιου φρύδια

Το Microblading ως μέθοδος χρησιμοποιεί μικροβελόνες για να εμφυτεύσει χρωστική ουσία στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος. Γίνεται με χειροκίνητο εργαλείο χειρός και ο καλλιτέχνης σχεδιάζει προσεκτικά κάθε τρίχα με το χέρι, κάνοντας τα φρύδια να φαίνονται απίστευτα ΦΥΣΙΚΑ. Αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα από το παραδοσιακό τατουάζ φρυδιών, επειδή τα φρύδια με τατουάζ τείνουν να φαίνονται αφύσικα. Το τατουάζ χρησιμοποιεί μαύρο μελάνι και με την πάροδο του χρόνου, τα φρύδια τείνουν να ξεθωριάζουν σε ένα γαλαζωπό/ πράσινο χρώμα. Οι τρίχες ακολουθούν το φυσικό μοτίβο ανάπτυξης τριχών. Η θεραπεία χρησιμοποιεί επίσης χρωστικές με κίτρινους και πορτοκαλί υποτόνους, οπότε μόλις επουλωθούν, φαίνεται να έχουν ένα πιο φυσικό καφέ χρώμα. Εκεί παίζει μεγάλο ρόλο ο καλλιτέχνης σας, ο οποίος καλείται να αντιληφθεί και να καθορίσει την πιο φυσική απόχρωση για το δέρμα σας, καθώς και το χρώμα των τριχών σας. Να θυμάστε ότι το microblading θεωρείται ημιμόνιμο μακιγιάζ, επομένως να είστε προετοιμασμένοι ότι θα χρειαστεί ένα touch-up μεταξύ τριών και έξι μηνών μετά το αρχικό ραντεβού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ