Μας αρέσει πολύ όταν η Κατερίνα Καινούργιου μάς δείχνει γυμνή την επιδερμίδα της. Μάλιστα, πάντα από τις no make up αναρτήσεις πάντα λαμβάνουμε σημαντικά info, όπως τη θεραπεία προσώπου για λάμψη που επιλέγει.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν

Μια θεραπεία προσώπου για λάμψη με φανατικούς υποστηρικτές

Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε, πρόσφατα, ένα κέντρο αισθητικής. Η θεραπεία προσώπου που επέλεξε έχει στόχο τη λάμψη. Πρόκειται για την αναίμακτη μεσοθεραπεία.

θεραπεία προσώπου λάμψη

Με την τεχνολογία της άμεσης διαδερμίας ο γιατρός, δημιουργεί μικροοπές στην επιδερμίδα, το βάθος των οποίων μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται η αγωγή. Έτσι επιτυγχάνεται η διείσδυση βιοδραστικών ουσιών όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η αναίμακτη μεσοθεραπεία είναι μία ατραυματική μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Οι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωσή του με το σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, λαμπερό και σφριγηλό, απαλλαγμένο από επιδερμική χαλάρωση ρυτίδες και ραγάδες ενώ τα σημάδια του χρόνου εξομαλύνονται και έχετε μια ξεκούραστη όψη. Είναι μία επιλογή ιδανική για επιστρέψετε αμέσως στην κανονικότητα και καθημερινότητα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ