Μετά από δύο χρόνια σε πανδημίας, ήρθε η στιγμή τα σκαλιά του Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης να φιλοξενήσουν extra δόσεις λάμψεις. Δυστυχώς η περσινή μεταχρονολογημένη τελετή που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω Covid-19, δεν χαρακτηρίστηκε από το αναμενόμενη αίγλη. Έτσι το Met Gala 2022 ήρθε για να σας αποζημιώσει.

Met Gala 2022:  Η νίκη του μήκους και του ξανθού

Το θέμα της σεζόν για το Met Gala 2022 ήταν το «In America: An Anthropology of Fashion» και το dress code, το «Gilded Glamour», δηλαδή εμπνευσμένο από την Χρυσή Εποχή της Νέας Υόρκης, ανάμεσα στο 1870 και 1890. Mία εποχή στην οποία η Αμερική έζησε ένδοξες στιγμές και πλούτος ήταν ανυπολόγιστος. Νομίζουμε χρειαζόμαστε όλοι ένα τέτοιο vibe τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Οι διάσημες κυρίες πιο extra από ποτέ μας εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους.

Ας ξεκινήσουμε με την παρουσιάστρια Μπλέικ Λάιβλι σε μία σπάνια εμφάνιση με σχεδόν ίσια, αλλά πολύ μακριά μαλλιά. Το παραμυθένιο beauty look συνάδει απόλυτα με τη Versace τουαλέτα της.

Η Κιμ Καρντάσιαν ξανθιά, φορώντας την περίφημη τουαλέτα της Μέριλιν Μονρό

Η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε στο φυσικό χρώμα μαλλιών της, αλλά εμφανίστηκε με bleach eyebrows μέσα σε μία Prada τουαλέτα.

Στην ίδια λογική ήταν και το beauty look  της εγκυμονούσας Σόφι Τέρνερ.

Η νικήτρια της βραδιάς στο κομμάτι του beauty ξεκάθαρα ήταν Κάια Γκέρμπερ, της οποίας το χτένισμα ήταν νεραϊδένιο, βγαλμένο από παραμύθι.

Για το τέλος αφήνουμε την extra hot Τζίτζι Χαντίντ, η οποία μετά το χωρισμό της διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ