Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ήθελαν το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρό που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala 2022 να έχει καταστραφεί.

Τώρα, η 40χρονη σταρ του ριάλιτι των Kardashians αποφάσισε να μιλήσει. Το φόρεμα, το οποίο φόρεσε η αείμνηστη star το 1962 για να τραγουδήσει το Happy Birthday στον τότε Πρόεδρο John F. Kennedy, αγοράστηκε από τους Ripley’s Believe It or Not! για σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια. Το μουσείο εξέδωσε επίσης μια δήλωση σχετικά με την κατάσταση του φορέματος.

H Kιμ Καρντάσιαν με νέο look και bob καρέ πλαντινέ μαλλιά αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες.

Η σταρ τόνισε: «Βλέπουμε συνέχεια δημοσιεύματα το στυλ “Το φόρεμα έχει καταστραφεί”… Δεν είναι αλήθεια. Ο Ripley και εγώ συνεργαστήκαμε τόσο καλά. Υπήρχαν υπεύθυνα άτομα με γάντια που μου το φόρεσαν», απάντησε η Κιμ. «Ήταν μια μεγάλη διαδικασία… Εμφανίστηκα στο κόκκινο χαλί με ρόμπα και παντόφλες, και φόρεσα το φόρεμα στα παρασκήνια στο κόκκινο χαλί λίγο πριν ανέβω τις σκάλες… Μάλλον το φόρεσα για 3 με 4 λεπτά. Σέβομαι τη Μονρό, καταλαβαίνω πόσο σημαίνει αυτό το φόρεμα για την αμερικανική ιστορία. Και με το θέμα [του Met Gala] να είναι αμερικανικό, σκέφτηκα: “Τι πιο αμερικάνικο από τη Μέριλιν Μονρό να τραγουδάει χαρούμενη στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών;”» εξήγησε.

Η Καρντάσιαν μίλησε επίσης και για την απώλεια βάρους της: «Το έβλεπα σαν ρόλο. Και ήθελα πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα… στην πραγματικότητα με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου. Και από τότε, μετά, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά. Έχω χάσει 21 κιλά. Δεν προσπαθώ να χάσω περισσότερα κιλά, αλλά έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα τόση ζάχαρη. Πολύ πρόχειρο φαγητό έτρωγα… απλώς άλλαξα τελείως τον τρόπο ζωής μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ