Οι προστατευτικές μάσκες έχουν πάψει να είναι καθημερινό μας αξεσουάρ και έτσι το μακιγιάζ χειλιών έρχεται στο προσκήνιο.  Εντοπίζουμε ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες celebrity να επικεντρώνονται σε ευφάνταστα lip combo. Μάλιστα, τρεις είναι και οι πρώτες που δοκίμασαν ένα mega trend που έχουμε στις σελίδες μεγάλων περιοδικών μόδας, το feed, fy και αγαπημένα μας pinterest board μας. Ποιο είναι αυτό; Τa latex lips! Μία τάση που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα lip gloss που είχαμε αφήσει πίσω στη δεκαετία 90s. Βίκυ Καγιά, Δούκισσα Νομικού και Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησαν το trend με 100% επιτυχία.

Τρεις διαφορετικές επιλογές των Latex Lips

Oι αγαπημένες μας Ελληνίδες υιοθετήσαν και προσάρμοσαν τη τάση των Latex Lips στο style τους. Έτσι, μας δίνουν έμπνευση για τα χριστουγεννιάτικα look μας. Διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά η λογική είναι απλή.  Χρησιμοποιούμε μία ελαφριά βάση φτιάχνουμε τα φρύδια μας, χτενίζοντάς τα προς τα πάνω ή βάφοντάς τα ελαφριά με τον τρόπο που προτιμάμε και δίνουμε έμφαση στα χείλη.

Φυσικά, για να επιτύχει η προσπάθεια, πρέπει να χείλη να είναι απαλά και πολύ καλά ενυδατωμένα. Με ένα μολύβι χειλιών στο φυσικό  χρώμα τους ή στο χρώμα που έχουμε επιλέξει να τα βάψουμε, δημιουργούμε ένα περίγραμμα ώστε να ξέρουμε τι έχουμε να γεμίσουμε με χρώμα. Στη συνέχεια, βάζουμε μία στρώση από το υγρό κραγιόν που επιλέξαμε, ταμπονάροντάς την απαλά, ώστε να κρατηθεί το χρώμα στα χείλη, και το αφήνουμε να στεγνώσει. Συνεχίζουμε με μία ακόμα στρώση, με περισσότερο προϊόν αυτή τη φορά.

Μόλις στεγνώσουν εντελώς τα χείλη, παίρνουμε το lip gloss που έχουμε επιλέξει και γεμίζουμε την επιφάνειά τους με το προϊόν. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, βάζουμε λίγη παραπάνω ποσότητα προϊόντος στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους. Αν χρειαστεί, με λίγο concealer και ένα λεπτό πινέλο, διορθώνουμε το εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών.  Και αφού μάθαμε πως γίνεται η υλοποίηση του trend, ας δούμε ποιες αποχρώσεις επέλεξαν οι αγαπημένες μας Ελληνίδες.

Βίκυ Καγιά: Με την all time classic επιλογή κόκκινου

Η Βίκυ Καγιά με latex lips

Δούκισσα Νομικού: Με την πιο φυσική εκδοχή της τάσης

η Δούκισσα Νομικού με latex lips

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με caramel nude απόχρωση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με latex lips

Διαβάστε Επίσης: Το trick της Χέιλι Μπίμπερ για πιο σαρκώδη χείλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ