Σε μία εβδομάδα ακριβώς το μοντέλο και επιχειρηματίας θα γιορτάσει τα γενέθλια της και, ήδη, έχει αρχίσει να μας τροφοδοτεί με look και make-up προτάσεις. Η πηγή έμπνευσης προέρχεται από τα SoMe account της και το τελευταίο τρικ αφορά τα πιο σαρκώδη χείλη.

Για το τρικ για πιο σαρκώδη χείλη χρειάζεστε ένα μολύβι χειλιών

Τα πιο ζουμερά χείλη είναι το Α και το Ω ενός daily make-up look, το 2023. Το μολύβι χειλιών είναι ο σύμμαχος σας στο παραπάνω και η Χέιλι Μπίμπερ έδειξε στο TikTok το απόλυτο τρικ για σαρκώδη χείλη.

τρικ για σαρκώδη χείλη

Το μοντέλο περιγράφει το περίγραμμα στη γραμμή των χειλιών με ένα μολύβι χειλιών. Στη συνέχεια, δημιουργεί ένα x στο εσωτερικό της καρδούλας των χειλιών. Αυτό είναι μία τεχνική contouring και φωτοσκίασης που δίνει όγκο στο άνω χείλος. Θα χρειαστείτε ένα καλοξυσμένο μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση, έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Με προσοχή και απαλές κινήσεις κάντε το περίγραμμα τους, ανεβαίνοντας ελάχιστα προς τα πάνω, για να δημιουργήσετε το plumping εφέ. Kαλό θα ήταν να ξεκινήσετε από το κέντρο και να πάτε προς τις άκρες. Για να προσδώσετε τον απόλυτο όγκο στα χείλη σας, ολοκληρώστε με ένα balm ή ένα gloss όπως κάνει η ίδια. H λάμψη από το gloss θα χαρίσει στα χείλη σας την ακαταμάχητη και σαρκώδη όψη που ονειρεύεστε. Εφαρμόστε το μόνο στο κέντρο των χειλιών, μια πλούσια ποσότητα, και επαναλάβετε όταν χρειαστεί.

Editor’s Note: Για το κάτω μέρος των χειλιών, ξεκινήστε από το κέντρο τους και με ήπιες και προσεκτικές κινήσεις πηγαίνετε προς τις άκρες. Ωστόσο, μην πατήσετε πολύ το μολύβι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά έντονο και αντιαισθητικό. Μάλιστα, για να διευκολυνθείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και ανοίξτε το όταν θα φτάνετε προς τα άκρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ