Το χτένισμα του καλοκαιριού έχει boho επιρροές

Είναι μεγάλη μας χαρά όταν μία beauty πρόβλεψη επιβεβαιώνεται. Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο χτένισμα του καλοκαιριού. Όχι μία αλλά τρεις κυρίες το υιοθέτησαν. Ξεκινώντας από την Μαρία Μπεκατώρου, τη Νικόλ Σέρζινγκερ και τώρα τη Βίκυ Καγιά.

Αν ακόμα στο λεξιλόγιο σας πρωταγωνιστεί η ορολογία beach waves, ήρθε η στιγμή για ανανέωση. Οι κυματισμοί που θα γίνουν το χτένισμα του καλοκαιριού ονομάζονται mermaid waves. Ολοένα και περισσότερες κυρίες το προτιμούν και το προσαρμόζουν στο style τους. Η Βίκυ Καγιά το τόλμησε στο iconic καρέ της και ήταν πιο sexy από ποτέ.

χτένισμα καλοκαιριού

Τα mermaid waves είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή κυματισμών και θυμίζουν τις σκάλες που δημιουργούν οι πλεξίδες. Τα Mermaid waves χαρακτηρίζονται από τον όγκο, την κυματιστή μορφή τους, αλλά και το εφέ που προσδίδουν στα μαλλιά. Ένα εφέ που θυμίζει την υφή που αποκτούν συνήθως τα μαλλιά όταν έχουν βυθιστεί στη θάλασσα και έπειτα στεγνώνουν φυσικά από την έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο.

Πώς θα δημιουργήσετε το σπίτι mermaid waves;

Υπάρχουν δύο πολύ εύκολοι τρόποι για να δημιουργήσετε mermaid waves.

Ο πιο άμεσος είναι το εξειδικευμένο tool μαλλιών, φροντίστε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας πρώτα με θερμοπροστατευτικό προϊόν.

Δεύτερη επιλογή, οι γαλλικές πλεξίδες που σας χαρίζουν κυματισμούς από τη ρίζα των μαλλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ