Ο hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, είναι ένα από τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες ομορφιάς της γενιάς. Η πορεία του στην Αμερική είναι συνεχώς ανοδική και θα τη χαρακτηρίζαμε λαμπρή. Τα μαλλιά τους, του έχουν εμπιστευτεί η Τζένιφερ Λόπεζ, Καμίλα Καμπέγιο, Σίντι Κρόφορντ, Μπρίτνει Σπίαρς και η λίστα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Το τελευταίο δημιούργημα του; Το χτένισμα του Δημήτρη Γιαννέτου στη Νικόλ Σέρζινγκερ, η πιο hot τάση για τη σεζόν.

Το χτένισμα του Δημήτρη Γιαννέτου θα κυριαρχήσει στη νέα σεζόν

Η εξωτική ομορφιά της τραγουδίστριας Νικόλ Σέρζινγκερ παντρεύεται υπέροχα με ΤΟ χτένισμα της νέας σεζόν, τα mermaid waves. Ένα χτένισμα δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου που είναι, ίσως, και η καλύτερη εκδοχή των mermaid waves.

Ο διάσημος κομμωτής έχει δημιουργήσει ανάλαφρους κυματισμούς που περιβάλλουν αρμονικά το πρόσωπο της Νικόλ Σέρζινγκερ. Αυτό το πολύ διακριτικό και χαλαρό κυματιστό look, δίνει την εντύπωση ότι κοιμηθήκαμε με πλεξούδες τα μαλλιά- κάτι πουμ μπορεί και να ισχύει-. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο hair look είναι ότι χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Παρόλα, αυτά ως πρόταση δε στερείτε θηλυκότητας και είναι ιδανικό για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά. Μάλιστα, είναι ένα χτένισμα που είχε δοκιμάσει και η Μαρία Μπεκατώρου.

Πώς να δημιουργήσετε τα mermaid waves με μία πρέσα

Για αυτό το look, χρησιμοποιήστε μια πρέσα. Ακολουθήστε τη κίνηση που κάνετε κατά το ίσωμα, με τη μόνη και σημαντική διαφορά ότι πρέπει να κρατάτε το tool σε οριζόντια φορά σε μια μικρή γωνία. Μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα και κάντε την ίδια κίνηση κάτω από το κύμα που μόλις δημιουργήσατε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ