Η Μαρία Μπεκατώρου στο The Chase είναι πιο τολμηρή σε ό,τι αφορά τα beauty look της. Μαζί με την ομάδα της ή αλλιώς το glam squad της, δημιουργούν ευφάντες προτάσεις που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Μία τέτοια και το χτένισμα του καλοκαιριού που υιοθέτησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Διαβάστε Επίσης: Συνδυάστε το σακάκι σας με 3 διαφορετικούς τρόπους, όπως η Μαρία Μπεκατώρου

Το χτένισμα του καλοκαιριού θυμίζει τις γοργόνες

Νομίζουμε όλοι έχουμε περισσότερη ανάγκη για fun προτάσεις μέσα στη μαυρίλα της καθημερινότητας που επικρατεί. Έτσι, ο hair stylist της Μαρίας Μπεκατώρου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλους δημιούργησε mermaid waves στη κουπ της παρουσιάστριας.

χτένισμα του καλοκαιριού

Πρόκειται για το χτένισμα του καλοκαιριού που βλέπουμε συνεχώς σε editorial μόδας και είδαμε πριν μερικούς μήνες σε διάσημα catwalks. Είναι η πιο κοριτσίστικη και ανάλαφρη εκδοχή των κυματισμών. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο vibe του καλοκαιριού και φυσικά στον πρόσχαρο χαρακτήρα της Μαρίας Μπεκατώρου.

Mermaid Waves: Οι πιο εύκολοι κυματισμοί

Τα mermaid waves κολακεύουν όλα τα μήκη και στιλ μαλλιών και όλα τα πρόσωπα, ενώ δείχνουν σέξι και ταυτόχρονα πολύ νεανικά. Το θετικό με αυτό το χτένισμα είναι ότι μπορείτε να το δημιουργήσετε πανεύκολα σπίτι σας, χωρίς θερμότητα. Αυτό το look του “μόλις βγήκα απ’ τη θάλασσα” και “δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου” γίνεται εύκολα αν κοιμηθείτε όλο το βράδυ με τα μαλλιά σας πλεγμένα σε πλεξίδες. Για πιο έντονους κυματισμούς, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα salt spray, πριν τις πλεξίδες. Μπορείτε, ακόμα, να επιλέξετε ένα εργαλείο θερμότητας για τους κυματισμούς σας. Προσέξτε να μην αφήνετε τις τούφες να “καίγονται” για πολλά λεπτά, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα – και φυσικά για την υγεία της τρίχας σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ