Τα μαλλιά της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι goals. Παρά το bold χρώμα τους είναι πάντα υγιή και καλοχτενισμένα. Τα ξανθά και κόκκινα μαλλιά θέλουν ειδικό τρόπο μεταχείρισης και η γνωστή influencer φαίνεται να το γνωρίσει πολύ καλά. Σε πρόσφατο video της στο λογαριασμό της στο Instagram μας έδειξε πώς δημιουργεί τους κυματισμούς στα μαλλιά της. Κάνει μία κίνηση ματ που θα υιοθετήσουμε.

Διαβάστε Επίσης: Το μοντέρνο σπίτι της Έβελυν Καζαντζόγλου

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο styling για μαλλιά σαν της Έβελυν Καζαντζόγλου;

Αν είστε αρκετά παρατηρητικοί θα έχετε εντοπίσει ότι οι κυματισμοί στα μαλλιά της της Έβελυν Καζαντζόγλου έχουν μία ρετρό διάθεση και η κλίση τους θυμίζει αυτή των vague. Η κίνηση ματ για αντίστοιχο αποτέλεσμα, όπως είδαμε στο video, είναι ότι η διάσημη ινφλουένσερ γυρίζει το εργαλείο styling προς το εσωτερικό και κέντρο του προσώπου.

έβελυν καζαντζόγλου κυματισμούς

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε και το δημοφιλές blowout των 90s που είναι so hot right now. Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και χωρίς όγκο. Αφού ολοκληρώσετε τα waves στο σύνολο του κεφαλιού στερεώστέ τους με κλιπ. Αφήστέ τους μέχρι να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας και χτενίστε. Τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο πλούσια και με κίνηση.

Δύο συμβουλές για τέλειους κυματισμούς στο σπίτι

Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα σας για να στεγνώσετε τις ρίζες των μαλλιών σας και έπειτα μόνο τα δάχτυλα για το υπόλοιπο μήκος. Έτσι, θα έχεις να αξιοποιήσετε τη φυσική υφή της τρίχας. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθεί η κίνηση.

Μη βάζεις το εργαλείο styling στην υψηλότερη θερμοκρασία. Αντιθέτως, αν επιθυμείτε αντίστοιχους κυματισμούς, χρησιμοποιήστε το εργαλείο στη μικρότερη, δυνατή θερμοκρασία. Έτσι, θα τα κρατήσετε περισσότερο υγιή και έπειτα σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε το styling στα γούστα και τις ανάγκες σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ