Μέσα από μια σειρά ασπρόμαυρων στιγμιοτύπων, η 25χρονη έδειξε στους πάνω από 10 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, τη φουσκωμένη κοιλιά της, πριν μερικές εβδομάδες. «Και τελικά έγιναν τρεις» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας με την ίδια να ποζάρει πλάι στον σύζυγό της και από τότε μοιράζεται μικρές ή και μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στη ρουτίνα της. Από τον τρόπο που ντύνεται μέχρι την επιλογή που κάνει για το μανικιούρ της στην εγκυμοσύνη.

Η αλλαγή στο μανικιούρ της Σοφίας Ρίτσι στην εγκυμοσύνη

Σε ένα πρόσφατο TikTok της επιχειρηματία και μοντέλου μοιράστηκε ότι παρότι είναι μεγάλη φαν του gel. Αλλά ήρθε η στιγμή για μία αλλαγή στο μανικιούρ της Σοφία Ρίτσι που, μάλιστα, ακολουθούν πολλές γυναίκες, στην εγκυμοσύνη. Επιλέγουν μία σκληρυντική θεραπεία για ενδυνάμωση των νυχιών. Η Σοφία Ρίτσι επιλέγει τη hard to resist pink από Essie.

@sofiarichiegrainge stepping up my nail care with @essie #essiepartner ♬ original sound – Sofia Richie Grainge

Πρόκειται για ένα προιόν που αντιμετωπίζει την αθημερινή φθορά των νυχιών. Συνδέει την αποδυναμωμένη επιφάνεια του νυχιού για να βελτιώσει τα εύθραυστα νύχια. Αφήνει ένα διάφανο με ροζ απόχρωση χρώμα. Δίνει φυσική λάμψη – ιδανικό έαν δεν έχετε προβλήματα αποχρωματισμού. Άμεσα θα δείτε πιο δυνατά νύχια με φυσική λάμψη.

Η Σοφία Ρίτσι δείχνει το μανικιούρ της στην εγκυμοσύνη

Μετά από 3 μέρες: Νύχια λιγότερο εύθραυστα, που φαίνονται υγιή, λεία και απαλά. Για καλύτερα αποτελέσματα, κρατήστε το για τουλάχιστον 3 μέρες και μετά αφαιρέστε το με ασετόν.

Διαβάστε επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ