Η παρουσιάστρια έχει από τα ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και οι beauty επιλογές της είναι πάντα αρκετά κλασσικές. Αυτό που μας εξέπληξε σε πρόσφατη ανάρτηση της, είναι η επιλογή που έκανε για τα νύχια της. Η Σίσσυ Χρηστίδου μας συστήνει μία διαφορετική πρόταση γαλλικού μανικιούρ.

Ξεχάστε τις λευκές άκρε, η Σίσσυ Χρηστίδου επιλέγει μία διαφορετική προσέγγιση του γαλλικού μανικιούρ

Έφτασε η στιγμή να επιλέξτε την πιο μοντέρνα εκδοχή του French manicure και να κάνετε απόλυτο embrace στην καρδιά του χειμώνα δημιουργώντας μια πραγματική αντίθεση. Πως; Φυσικά προσθέτοντας το σκούρο χρώμα στις άκρες σας. Αυτό το twist θα καταφέρει να διατηρήσει το μανικιούρ σας κομψό ενώ παράλληλα θα σας δώσει ένα συνδυασμό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων στα άκρα σας. Αυτή τη σκέψη έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου με τη διαφορετική πρόταση γαλλικού μανικιούρ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με γαλλικό μανικιούρ

Αντί για nude ή ροζ βάση με μια λευκή γαλλική άκρη, αυτή η τάση ενσωματώνει πολλά κομψά φθινοπωρινά χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ και το μπορντό. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε μια nude βάση με ένα πιο σκούρη άκρη, όπως έκανε η παρουσιάστρια ή μπορείτε να συνδυάσετε χρώματα και φινιρίσματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια ματ μπορντό βάση με γυαλιστερές μπορντό άκρες ή μια λευκή βάση με μαύρες γαλλικές άκρες, για να αναδείξετε την αντίθεση ακόμη περισσότερο. Όποιο σχέδιο κι αν αποφασίσετε να τολμήστε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η τάση στα νύχια φαίνεται και είναι απόλυτα luxury. Εφόσον, λοιπόν, σας διαβεβαιώνουμε πως θα τη βλέπετε παντού όλη τη σεζόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την τολμήσετε από σήμερα.

Διαβάστε Επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου με cropped jacket

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ