Το style της παρουσιάστριας είναι διαχρονικό όσο χρόνια τη γνωρίζουμε. Δεν αγαπά τις fashionable extravaganzas. Παρόλα αυτά, όποια και αν είναι η επιλογή της προσδίδει extra πόντους θηλυκότητας. Έτσι, αυτή τη φορά είδαμε την Ελένη Μενεγάκη με ένα διαφορετικό χτένισμα αλλά πάντα με την υπογραφή της παρουσιάστριας.

Διαβάστε Επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη με pammy updo

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα 90s χτένισμα που της πηγαίνει πολύ

Η επάνοδος των 90s  δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την παρουσιάστρια. Μιας και η Ελένη Μενεγάκη δοκίμασε αυτό το preppy χτένισμα, σήμα κατατεθέν της εποχής. Φυσικά και πρόσθεσε τη δίκη της πινελιά κάνοντας πιο θηλυκό με τον απαιτούμενο όγκο στις άκρες.

Ελένη Μενεγάκη χτένισμα

Η πιο αποτελεσματική τεχνική για όγκο τεχνική στα μαλλιά

Μήπως ήρθε η ώρα να ενδώσετε στα θρυλικά rollers τις γιαγιάς σας; Απ’ ότι φαίνεται κάτι ήξεραν και τα χρησιμοποιούσαν, αφού όντως χαρίζουν όγκο στις ρίζες. Plus, η διαδικασία είναι πολύ απλή, και γνωστή στους περισσότερους: τύλιγμα σε στεγνά μαλλιά και στερέωμα με μία φουρκέτα. Ένα hairspray πριν τα αφαιρέσετε σίγουρα θα λειτουργήσει βοηθητικά, ώστε να διατηρηθεί ο όγκος στις ρίζες. Επίσης, για εσάς που έχετε λεπτή τρίχα, μία χτένα με μαλακά δοντάκια είναι η καλύτερη επιλογή. Κι αν θεωρείτε αυτό το βήμα περιττό, να σας διαβεβαιώσουμε ότι η κατάλληλη χτένα θα συμβάλλει στην διατήρηση της απαλότητας των μαλλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ