Στην παρουσιάστρια αρέσουν οι κότσοι. Στο παρελθόν, μάλιστα, την έχουμε δει με τους πιο μεγαλοπρεπείς κότσους. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, την έχουμε συνηθίσει με πιο ανεπιτήδευτα look και φυσικά δε γινόταν να μη τη δούμε με το pammy updo.

Διαβάστε Επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη με την μοντέρνα εκδοχή του smokey

Το pammy updo είναι επιλογή πολλών celebrity

Ας κάνουμε μία μίνι beauty αναδρομή και ας θυμηθούμε τις ένδοξες στιγμές της Πάμελα Άντερσον. Τότε που ήταν η bombshell και το style της αποτελούσε mega inspo για όλες τις γυναίκες.  Το χαρακτηριστικό χτένισμα της το pammy updo. Ένας ανεπητήδευτος κότσος με τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπο και να δημιουργούν ένα αυτοσχέδιο frame που προσδίδουν ένα ανεπιτήδευτο sexiness. To trend του χτενίσματος επέστρεψε με όλη τη 90s φρενίτιδα που επικρατεί, αυτή την περίοδο. Φυσικά και οι Ελληνίδες υπέκυψαν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν, με πρώτη τη Δούκισσα Νομικού και τώρα και την Ελένη Μενεγάκη.

pammy updo

Αντιγράψτε το σωστά

Για να επιτύχετε τον όγκο του χτενίσματος πρέπει αρχικά να πιάσετε  μια ψηλή αλογοουρά και έπειτα με ένα κωνικό ψαλίδι μαλλιών, να κάνετε μικρές μπούκλες!

Το πιάσιμο των μαλλιών, για να κάνετε τον ατημέλητο κότσο, είναι η εύκολη υπόθεση, αφού σκοπός είναι να δείχνει πάντα messy! Όσες περισσότερες αστοχίες, τόσο το καλύτερο. Μη ξεχνάτε, πια τα μαλλιά πρέπει να δείχνουν όσο πιο ανεπιτήδευτα γίνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ