Η Ελένη Φουρέιρα είναι άμεσα συνυφασμένη με εντυπωσιακά μανικιούρ. Μακριά νύχια σε εντυπωσιακά χρώματα πάντα τραβούν την προσοχή και τα φλας. Παρόλα αυτά, θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε εντοπίσει την πιο μίνιμαλ επιλογή της; Η Ελένη Φουρέιρα δεν άργησε να επανέλθει στο παλιό της μανικιούρ με ένα trend που σας είχαμε πει πρώτοι.

Διαβάστε Επίσης: Ένα ακόμα nail trend που είχε υιοθετήσει η Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Το εντυπωσιακό, καινούριο μανικιούρ

Σε ένα από τα πρόσφατα post εντοπίσαμε το νέο μανικιούρ της Ελένης Φουρέιρα.

μανικιούρ Ελένη Φουρέιρα

Metallic, σε μπορντό απόχρωση είναι τόσο extra, όσο η προσωπικότητα της Ελένης Φουρέιρα. Πολύ sexy επιλογή που ταιριάζει απόλυτα σε μία pop queen, όπως την ίδια. Θα το αντιγράψουμε; Φυσικά και ναι!. Αντιλαμβανόμαστε ότι το μήκος είναι των νυχιών της δεν είναι wearable για την καθημερινότητα μας. Παρόλα αυτά, ως ταπεινές φαν της Ελένης Φουρέιρα μπορούμε να επιλέξουμε την αντίστοιχη απόχρωση. Είναι super χριστουγεννιάτικη και fashionable.

Τι να προσέξετε αν επιλέξετε επιμήκυνση νυχιών;

Μπορεί, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Ελένη Φουρέιρα να επέλεξε ένα αρκετά μακρύ μήκος για το μανικιούρ της, όμως, εσείς μπορείτε να προτιμήσετε το gel ως επιλογή σε πιο κοντό μήκος. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τι πρέπει να προσέξετε στη gel επιμήκυνση νυχιών.

Βεβαιωθείτε ότι το σχήμα και το μήκος των νυχιών που θα προτιμήσετε, ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Αν δέχονται παραπάνω πίεση από αυτή που πρέπει , το πιο πιθανό είναι σπάσουν.

Μην δαγκώνετε, ή λιμάρετε τα νύχια σας καθώς αυτό θα προκαλέσει άρση και βλάβη στο φυσικό σας νύχι.

Μην αφήνετε τα χέρια σας στο νερό για πολύ ώρα χωρίς γάντια, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στη διάσπαση της κόλλας των νυχιών. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει στην αδυναμία του άκρου επέκτασης και να σπάσει.

Να είστε συνεπείς στο ραντεβού της συντήρησης. Μόνο έτσι θα μπορέσετε μακριά νύχια για πολλούς μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ