Η Ελένη Φουρέιρα μας είναι trendsetter. Οι beauty επιλογές της «κρύβουν» πάντα μία πρόταση η οποία γίνεται trend. Την έχουμε συνηθίσει με εκκεντρικά μανικιούρ που θυμίζουν star του εξωτερικού. Όλα αυτά μέχρι, πρόσφατα, που η Ελένη Φουρέιρα προτίμησε μία κλασσική μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Η μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού που υιοθέτησε η Φαίη Σκορδά

Ελένη Φουρέιρα: Το μανικιούρ που της πηγαίνει πολύ αλλά δε περιμέναμε από εκείνη

Σε πρόσφατο story της τραγουδίστριας εντοπίσαμε αυτή τη μίνιμαλ πρόταση μανικιούρ και πολύ μας άρεσε. Το nude beige πηγαίνει πολύ στον τόνο της επιδερμίδας της Ελένης Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα μανικιούρ

Το σχήμα της είναι από τα πιο κομψά που έχουμε δει τελευταία. Είναι μία πολύ ωραία πρόταση, αν θέλετε να «ξεκουράσετε» τα νύχια σας από το συνεχές ημιμόνιμο και το gel.

Πώς να ενδυναμώσετε τα νύχια σας;

Ένα σύνηθες φαινόμενο όταν έχουμε για συνεχόμενους μήνες τα νύχια μας μακριά με ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ότι η κεράτινη στοιβάδα των νυχιών αποδυναμώνετε. Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για να επαναφέρετε τα νύχια στο φυσιολογικό.

  • Αν τα νύχια σας σπάνε και ξεφλουδίζουν αυτό σημαίνει είναι αφυδατωμένα. Πολύ σημαντική προσθήκη στη ρουτίνα σας είναι να απλώνετε τακτικά μια κρέμα χεριών και νυχιών, ειδικά αφού έρθουν τα χέρια σου σε επαφή με το νερό. Επίσης, και ένα εξειδικευμένο λαδάκι μπορεί να είναι πολύ βοηθητικό.
  • Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να επιμένει, επενδύστε σε μια εξειδικευμένη θεραπεία. Εφαρμόστέ τη κάθε δέκα ημέρες το  ειδικό βερνίκι-θεραπεία νυχιών χωρίς να απλώνετε άλλο βερνίκι με χρώμα. Ειδικά αν έχουν αδυνατίσει μετά τη χρήση τεχνητών και κακής ποιότητας υλικών, η θεραπεία θα βοηθήσει πολύ τα λεπτά νύχια σου να σκληρύνουν και να μην ξεφλουδίζουν.
  • Προτιμήστε χάρτινες λίμες. Σε αντίθεση με στις μεταλλικές δεν καταπονούν τα νύχια, δεν τα ραγίζουν και δεν εντείνουν το ξεφλούδισμα.
  • Βυθίστε τα νύχια σας σε ελαιόλαδο. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο κομμάτι της ανθεκτικότητας των νυχιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ