Η Ραφαέλα Ψαρρού είναι η σύζυγος του coach του GNTM 4, Γιώργου Καράβα, και ταυτόχρονα μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο των nail salon. Εφτά χρόνια δραστηριοποιείται στο κλάδο, ούσα ιδιοκτήτρια του “You’ve got nails by Rafaela” στο Μαρούσι. Γνώστης του αντικειμένου, προτεραιότητα της είναι παραμένει updated και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εκπαιδεύει η ίδια τις συνεργάτιδες της. Μαζί μιλήσαμε για τάσεις το μανικιούρ για να είμαστε έτοιμες για το φετινό χειμώνα.

Οι τάσεις στο μανικιούρ για τη περίοδο FW 2021/22

Στην κουβέντα μας, η Ραφαέλα Ψαρρού μάς ενημέρωσε ότι οι φθινοπωρινές/ χειμωνιάτικες αποχρώσεις έχουν καταφθάνει στο nail salon της. Από αυτές ξεχωρίζει το χακί, το μωβ, το dusty βιολετί και κάποιες σκούρες αποχρώσεις με διακριτικές λάμψεις.

Ραφαέλα Ψαρρού τάσεις μανικιούρ

Οι nude και οι κόκκινες αποχρώσεις παραμένουν κλασσική αξία, ενώ το new entry στο μανικιούρ είναι τα ημιδιάφανα βερνίκια. Για να αναβαθμίσουμε ένα τέτοιο βερνίκι νυχιών, μας συμβουλεύει, να προσθέσουμε γραμμικά σχεδία, όπως στη φωτογραφία.

Ραφαέλα Ψαρρού τάσεις μανικιούρ

Για ό,τι αφορά το σχήμα, η Ραφαέλα Ψαρρού εξετάζει πάντα τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Σίγουρα, το μακρύ οβάλ μήκος είναι αρκετά δημοφιλές και αγαπημένο της Ραφαέλας, όμως, το μανικιούρ πρέπει να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες. Επομένως, επιλέγουμε σχήμα βάσει αυτών.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή

Σίγουρα, οι αποχρώσεις και το σωστό σχήμα είναι πράγματα που πρέπει να μας απασχολούν στο μανικιούρ. Πέρα, όμως, από τις τάσεις στο μανικιούρ, η Ραφαέλα Ψαρρού επισημαίνει, πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της αποστείρωσης και της αυστηρής τήρησης των κανόνων υγιεινής. Στο “You’ve got nails by Rafaela”  έχουν κάνει μία νέα επένδυση, ένα χειρουργικό κλίβανο. Σε αυτόν αποστειρώνονται τα εργαλεία και φυλάσσονται αεροστεγώς σε σακουλάκια. Μετέπειτα ανοίγονται μπροστά στο κάθε πελάτη, ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί και σχολάστικοι στο κομμάτι της υγιεινής και καθαριοτητας.

Τα μελλοντικά σχέδια της Ραφαέλας Ψάρρου

Ήδη ο χώρος του nail salon έχει μεγαλώσει, αλλά στα άμεσα σχέδια της γυναίκας του Γιώργου Καράβα είναι να μεγαλώσει η επιχείρηση και άλλο. Ενδεχομένως, να περιμένουμε ένα αδελφάκι του “You’ve got nails by Rafaela”  σε άλλη περιοχή. Εμείς, θα της ευχηθούμε την επιτυχία του Tom Bachik 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ