Το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού είναι καμβάς, για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Παρόλα αυτά, στο κομμάτι του μακιγιάζ υπάρχουν tips και tricks που μπορεί να αναβαθμίσουν το look σας στο 100%. Έτσι, στη Δούκισσα Νομικού προτίμησε το κόκκινο κραγιόν που δείχνει τα δόντια πιο λευκά.

Το κόκκινο κραγιόν που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού δείχνει πιο λευκά τα δόντια

Τα κραγιόν που περιέχουν περισσότερο μπλε «ρίχνουν» τη θερμότητα στις αποχρώσεις, γεγονός που κάνει τα δόντια να μοιάζουν πιο λευκά. Κι αυτό γιατί αντισταθμίζουν τον φυσικό κίτρινο τόνο της οδοντοστοιχίας. Σε αυτή την κατηγορία άνηκε και η απόχρωση κόκκινου κραγιόν που προτίμησε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού κοντινό

Το κραγιόν της που δείχνει πιο λευκά τα δόντια έχει ψυχρούς υποτόνους. Η αλήθεια είναι πως το μπλε χρώμα (πχ σ’ ένα μπορντό, ροζ, κόκκινο κραγιόν κλπ), ως πιο ψυχρό, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα πιο ζεστά όπως το πορτοκαλί ή το κίτρινο. Με αυτό τον τρόπο, εξουδετερώνεται οποιαδήποτε κιτρινίλα έχεις στα δόντια, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λευκά. Για αντίστοιχο αποτέλεσμα, όπως της φωτογραφίας, παίξτε με τις υφές και τα τελειώματα και ξεγελάστε το μάτι όσων σας δουν. Τα glossy, σατινέ κόκκινα κραγιόν θα κάνουν ακόμη και τα πιο λεπτά χείλη να φαίνονται γεμάτα. Οι αντανακλάσεις του φωτός στο κέντρο του στόματος δημιουργούν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης επιφάνειας. Για τα μεγάλα χείλη δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, αλλά χωρίς αμφιβολία τα πλούσια ματ χείλη δείχνουν τόσο sexy.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ιδανικό κραγιόν για πρωινές εμφανίσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ