Η κριτής του My Style Rocks, σε κάθε επεισόδιο, παραδίδει μαθήματα σύγχρονης μόδας και αισθητικής. Λατρεύουμε τα beauty look που επιλέγουν με τον make-up artist, Γιάννη Σίσκο. Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε την ιδανική απόχρωση κραγιόν για πρωινές εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με viva magenta στα χείλη της

Η απόχρωση κραγιόν που θα δώσει ενδιαφέρον στις πρωινές σας εμφανίσεις

Στην παρακάτω φωτογραφία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ο ορισμός του angel face. To μακιγιάζ της απλό και απέριττο με την ιδανική απόχρωση ή καλύτερα τη 2023 απόχρωση για καθημερινές εμφανίσεις. Ποια είναι αυτή; Είναι το χρώμα ανάμεσα στο πορφυρό κόκκινο και το everyday brown που πρωτοστατούσε στα 90s.

απόχρωση κραγιόν καθημερινές εμφανίσεις

Το burnt orange είναι η πιο σύγχρονη επιλογή για τα χείλη σας. Πηγαίνει με τους περισσότερους χρωματισμούς της γκαρνταρόμπας. «Φωτίζει» το πρόσωπο των μελαχρινών, ενώ σε πιο σκούρους υποτόνους μπορούμε να το φανταστούμε και σε ξανθιές. Το «βρωμισμένο» πορτοκαλί, από τις πιο βαθιές τονικότητες μέχρι τις πιο neon, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα. Μπορεί να συνοδεύσει επαρκώς δυο άλλες έντονες αποχρώσεις ή να «σταθεί» ως «ενδιάμεσο» χρώμα, ανάμεσα σε δυο (ή παραπάνω) ουδέτερες. Με λίγα λόγια, το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που σε προκαλεί να πειραματιστείς με τις εμφανίσεις σας. Τέλος, είναι ένα χρωματικό twist που μπορεί να φορεθεί άρτια τα πρωινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ