Η παρουσιάστρια δε σταματά να μας εμπνέει. Είτε με τις στιλιστικές της επιλογές, είτε με τα beauty look της. Αυτό που, πρόσφατα, εντοπίσαμε σε story της είναι ότι επιλέγει τη σκιά που πηγαίνει σε όλες. Do it like, Δούκισσα Νομικού!

Η σκιά που πηγαίνει σε όλες αποτελεί βάση για όλα τα make up look

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της χρωματική παλέτα, που της πηγαίνει και την κάνει να αισθάνεται περισσότερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν, όμως, βασικές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και αποτελούν την ιδανική βάση στο μακιγιάζ. Μία τέτοια πρόταση είναι η σκιά που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού και πηγαίνει σε όλες. Το όνομα αυτής; Taupe και έτσι θα τη ζητήσετε στην επόμενη αγορά σας. Είναι η απόχρωση του γκρι- καφέ που γίνεται σχεδόν ένα με τη φυσική απόχρωση του άνω βλεφάρου. Είναι αυτό που λέμε ψυχρό καφέ. Και φυσικά το taupe έχει διάφορες αποχρώσεις όπως για παράδειγμα violet taupe ή pink taupe. Το pink taupe επέλεξε και η Δούκισσα Νομικού.

σκιά που πηγαίνει σε όλες

Μπορεί να θεωρηθεί ως μία μουντή εκδοχή του παστέλ. Είναι γενικά κάποιες αποχρώσεις που γκριζάρουν. Για παράδειγμα, το violet taupe είναι το βιολετί με δυο- τρεις γκρι σταγόνες. Είναι πιο μουντό και όχι πλέον παστέλ. Το taupe μπορείτε να το εφαρμόσετε είτε σε full make up look χρησιμοποιώντας μόνο αυτή την απόχρωση, είτε μόνο στο πάνω βλέφαρο. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είχε στο παρελθόν επιλέξει ένα smokey με την αντίστοιχη απόχρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ