Η Δούκισσα Νομικού δε σταματά να μας εκπλήσσει και να μας παρέχει inspo για τα beauty look μας. Το σημερινό trend που μας προτείνει είναι το taupe smokey look. Μία light εκδοχή για καθημερινά ή πιο επίσημα eye look.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με το χρώμα του 2023 στα χείλη της

Τα taupe smokey look έχει 1,200,000 αναζητήσεις στη Google

Μας αρέσει πολύ όταν ανακαλύπτουμε ένα νέο trend στα feed των αγαπημένων μας celebrity. Η Δούκισσα Νομικού, μαζί με τον make-up artist της, Παντελή Τουτουντζή, είναι αγαπημένο μας beauty και είναι οι σημερινοί υπαίτιοι για τις λέξεις που διαβάζετε. Ο Παντελής Τουτουντζής δημιούργησε στα υπέροχα μάτια της Δούκισσας Νομικού το taupe smokey look.

taupe smokey look

Το taupe ως απόχρωση είναι το μεγάλο comeback των 90s. Μάλιστα, είναι τόσο γήινη και neutral που κάνει πανεύκολα blend με την επιδερμίδα, δημιουργώντας μία light εκδοχή του smokey που λατρεύουμε. Είναι η απόχρωση του γκρι- καφέ αλλά περισσότερο γκρι παρά καφέ. Είναι αυτό που λέμε ψυχρό καφέ. Η υφή των taupe σκιών είναι συνήθως ματ και δημιουργούν βάθος στο βλέμμα. Πρόκειται για ένα πασπαρτού χρώμα, ίσως το πιο βασικό χρώμα που θα έπρεπε να έχει μια γυναίκα στο νεσεσέρ της. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι ταιριάζει και αναδεικνύει όλα τα μάτια. Έχοντας αυτό ,δε χρειάζεστε extra σκιές στο νεσεσέρ σας παρά μόνο extra στρώσεις μάσκαρα.

Editor’s Note

Συνδυάστε αυτή τη ψυχρή απόχρωση με ένα peachy ρουζ για τα ζυγωματικά που θα «δένει» ομοιόμορφα με το bronzer σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ