Η Δούκισσα Νομικού είναι αγαπημένη μας beauty queen. Όχι, άδικα! Αγαπάει το beauty και φαίνεται ότι ενημερώνεται για τις τάσεις. Έτσι, ούτε αυτή τη φορά δεν μας απογοήτευσε, επιλέγοντας το χρώμα του 2023 στα χείλη της.

Διαβάστε Επίσης: Δε στρώνει η φράντζα σας; Η Δούκισσα Νομικού έχει τη λύση

Το viva magenta, το χρώμα του 2023, χρωματίζει τα χείλη μας

Η Δούκισσα Νομικού δεν αγαπά τις υπερβολές στο μακιγιάζ. Ακόμα και όταν επιλέγει bold make-up look παραμένει κομψή. Αυτή τη φορά δεν επέλεξε ούτε nude, κόκκινο για να τονίσει το υπέροχο χαμόγελο της, αλλά το χρώμα του 2023 έδωσε χρώμα στα χείλη της.

χρώμα 2023 χείλη

Το viva magenta ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantone ανακοίνωσε ως το χρώμα της χρόνιας. «Μία αντισυμβατική απόχρωση του κόκκινου για μια αντισυμβατική εποχή», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της. To 18-1750 Viva Magenta είναι «ένα ζωηρό, βαθύ κόκκινο», γεμάτο ζωντάνια και δύναμη, το οποίο ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση δίχως περιορισμούς. Έχει μπλε υποτόνους που αυτό σημαίνει ότι θα δείξει το χαμόγελο σας πιο λευκό. Επίσης, ως απόχρωση κολακεύει πολύ τα καστανά μάτια, άρα μπορεί να φορεθεί και ως σκιά. . Η συγκεκριμένη απόχρωση κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, άρα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είτε είστε ξανθιά, καστανή, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, μια Viva Magenta απόχρωση στα χείλη θα υποδηλώσει πόσο ενημερωμένη είστε. Άλλωστε η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού επιβεβαιώνει πόσο κολακευτική πρόταση είναι και πως μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ