Ελπίζουμε να έχετε αποκτήσει, ήδη, σταρένια όψη και αυτή τη στιγμή να διαβάζετε αυτές τις λέξεις από κάποια παραλία. Όταν ο τόνος της επιδερμίδας σκουράνει πρέπει και τα προιόντα μακιγιάζ να προσαρμοστούν σε αυτόν. Έτσι η Χέιλι Μπίμπερ προτείνει την ωραιότερη απόχρωση κραγιόν για τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Το ιδανικό κραγιόν για τη μαυρισμένη επιδερμίδα πρέπει να είναι κοντά στις γήινες αποχρώσεις

Επικρατεί μια λανθασμένη πεποίθηση ότι όταν μαυρίζουμε πρέπει να επιλέγουμε έντονες αντιθέσεις. Αυτό μπορεί να δημιουργεί ένα ενδιαφέρον στο μακιγιάζ και να είναι αρκετά fun, όμως, χρειάζεται προσοχή. Είναι πολύ εύκολο το τελικό αποτέλεσμα να δείξει κιτς. Για αυτό και θα σας προτείναμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Χέιλι Μπίμπερ. Να προτιμήσετε γήινες αποχρώσεις. Μάλιστα, το ιδανικό κραγιόν για τη μαυρισμένη επιδερμίδα, είναι αυτό της φωτογραφίας.

κραγιόν μαυρισμένη επιδερμίδα

Το σάπιο μήλο είναι αυτή η ιδιαίτερη ροζ-καφέ απόχρωση, που φλερτάρει με το nude και το dusty pink, έχει κάτι που μαγνητίζει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας. Κατά έναν περίεργο τρόπο, αν και δεν συγκαταλέγεται ποτέ ανάμεσα στα trends, είναι εδώ και χρόνια μία από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στα beauty counters. Ειδικά επιλέγοντας μία glossy υφή, τα χείλη σας δείξουν πιο ζουμερά και σαγηνευτικά. Αυτό που θα σας προτείναμε για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας είναι μία αντίστοιχη απόχρωση ρουζ.

Διαβάστε Επίσης: Η Χέιλι Μπίμπερ προτίμησε την πιο καλοκαιρινή σκιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ