Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι η φετινή εκπρόσωπος μας για τη Eurovision 2022 στο Τορίνο. Το τραγούδι Die together, του οποίου τα γυρίσματα για το video clip έγιναν στη Σύμη, αποπνέει ηχηρά Ελληνικά vibes. Από την άλλη, τη super fresh εμφάνιση της ολοκληρώνει ένα χτένισμα με αρχαιοελληνικό χαρακτήρα, το οποίο, μάλιστα, είναι και το χτένισμα του καλοκαιριού.

Το χτένισμα του καλοκαιριού έχουν δοκιμάσει πολλές διάσημες κυρίες και θα το δούμε και στη Eurovision 2022

Σήμερα, λοιπόν, η Αμάντα Γεωργιάδη θα πάρει την πρώτη κρυάδα στη σκηνή της Eurovision 2022, στους ημιτελικους. Δίπλα της οι στενοί της συνεργάτες και φυσικά, ο hair stylist της, Σπύρος Σαμοίλης, ο οποίος υιοθέτησε στα μαλλιά της τραγουδίστριας το χτένισμα του καλοκαιριού.

χτένισμα καλοκαιριού

Τα mermaid waves είναι ό,τι πιο updated  σε χτένισμα αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις λέξεις. Μάλιστα, είναι ένα χτένισμα που, ήδη, έχουν υιοθετήσει Μαρία Μπεκατώρου και Βίκυ Καγιά. Είναι η μοντέρνα εκδοχή των beach wave κυματισμών που προσδίδουν ένα ρετρό και ταυτόχρονα πού καλοκαιρινό vibe στο χτένισμα σας.

Πώς να δημιουργήσετε μόνη σας mermaid waves

Το θετικό με αυτό το χτένισμα είναι ότι μπορείτε να το δημιουργήσετε εύκολα σπίτι σας, χωρίς κάποιο εργαλείο styling. Αυτό το look του “μόλις βγήκα απ’ τη θάλασσα” και “δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου” γίνεται εύκολα αν κοιμηθείτε όλο το βράδυ με τα μαλλιά σας πλεγμένα σε κοτσίδες, αφού πρώτα τα έχετε ψεκάσει με ένα salt spray. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισιωτική σας για να διατηρηθούν ακόμα περισσότερο οι κυματισμοί σας. Αν είστε  pro στα χτενίσματα μπορείτε να εφαρμόσετε τη τεχνική που βλέπουμε εδώ να επιλέγει ο Σπύρος Σαμοίλης με λεπτό κωνικό σίδερο.

χτένισμα καλοκαιριού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ