Η Χέιλι Μπίμπερ είναι η κύρια εκπρόσωπος του clean girl beauty και οι επιλογές της ως επί το πλείστον είναι minimal και chic, ειδικά στο μανικιούρ. Δε γίνεται να ξεχάσουμε τα θρυλικά glazed donut nails. Όμως, για άλλη μία φορά γίνεται trendsetter και εντοπίσαμε ένα τελείως διαφορετικό μανικιούρ στη Χέιλι Μπίμπερ.

Το μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ είναι η μοντέρνα εκδοχή του bottega green

Το έντονο πράσινο έχει κερδίσει την προσοχή του κόσμου της μόδας εδώ και μερικά χρόνια. Ο συνδυασμός του κυυπαρρισί και του σμαραγδί έχει δημιουργήσει μια φωτεινή απόχρωση που αξίζει να δοκιμάσουμε. Για τους insiders, η συγκεκριμένη απόχρωση ονομάστηκε «Bottega-green» αυτή τη σεζόν, λόγω της σχέσης της με τον ιταλικό οίκο μόδας. Ο Daniel Lee, ο σχεδιαστής στα ηνία του οίκου, την εισήγαγε μέσω της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2021. Φυσικά και υπήρξε μετεξέλλιξη του trend σε μία ζωηρή απόχρωση σαν αυτή την που επέλεξε για το μανικιούρ της η Χέιλι Μπίμπερ.

Hailey Bieber κοντινό

Το neon green συμβολίζει την ασφάλεια, την ηρεμία και την θετικότητα. Γι’ αυτό κάθε φορά που θα κοιτάτε το μανικιούρ σας θα σας φτιάχνει η διάθεση. Είναι μία κομψή επιλογή θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μανικιούρ. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να προσθέσετε μία διακριτική λεπτομέρεια ή να συνδυάσετε κι άλλα χρώματα μαζί, το λευκό, το χρυσό και το silver είναι από τις must επιλογές.

Διαβάστε Επίσης: Το δερματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χέιλι Μπίμπερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ